ROCK CHIC

WISH OUTFIT

Untitled-1Sweater: HOPE, nelly.com      Jeans: Topshop        Boots: Rag & Bone       Fake fur: H&M       Beanie: H&M

Åh, jeg ville elske at have iført mig dette sæt i dag! I dag har det for første gang været lidt koldt i Milano, så jeg er først nu rigtig kommet i vinter-mode og har da også indviet rullekraven. Fake fur jakken har jeg netop klikket hjem, da den er noget så fin! De havde den dog ikke i Italien, så jeg har bestilt den hjem til mine forældre, så jeg kan tage den med tilbage til Milano, når jeg kort tager hjem til Danmark om en uges tid.
Hvad man dog ikke gør for tøj haha ;)

//Ooh I would love to wear this outfit! Today, it has been cold for the first time in Milan, so I only just now got into winter-mode. The fake fur is really cute, so I just clicked it home (I know, surprise right). They didn’t have it in Italy so I ordered it home to my parents so I can take it back with me to Milano, as I’m going home to Denmark in a week or so. Man, what I wouldn’t do to get an item I want haha ;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ROCK CHIC