Shoppinglist august

Ace of Face/Mascara and Kohl

CIMG2123CIMG2139CIMG2145IMG_2667
Hej skønne læsere. Som sagt går jeg rigtig meget op i make up, og derfor blev jeg så glad, da jeg var så heldig at få lov at prøve nogle af Ace of Face’s skønne produkter. Jeg har i årevis været på jagt efter den perfekte mascara, da vipperne for mig næsten er det vigtigste i min make up rutine. Jeg kan sagtens gå udenfor en dør uden foundation, pudder osv. men sjældent uden mascara. Jeg bruger tit kunstige vipper til byturene i weekenden, hvilket slider på vipperne og jeg skal derfor have en mascara, der virkelig holder, hvad den lover. Og det gør ovenstående Ace of Face’s mascara til fulde!

Extra volume Premium No. 1: Denne mascara lover max fylde og det er præcis det man får! Det store børstehoved får alle de små hår med og reder vipperne pænt ud, så der ikke opstår klumper. Jeg har svært ved at finde en mascara, der kan få nogle af de kortere vipper med, hvilket denne mascara kan. Den gør vipperne meget tætte og giver en god længde, når man putter lag på lag. Hvis man leder efter et intenst, voluminøst look, er dette mascara’en for det. Den koster 78 kr. og kan fås lige her :) 

Intensive Kohl Eyeliner: Har en komplet intens sort farve, der faktisk er sort. Jeg har nemlig tit prøvet eyelinere, der ikke er rigtig sorte, og det synes jeg helst en sort eyeliner skal være. Denne tegner en blød fin streg, der er let at blende ud og som faktisk holder hele dagen. Jeg kan bedst lide de mere bløde linere, da de hårde hurtigt kan give et kantet look, som skal rettes til med en masse vatpinde. Derfor er jeg blevet ret vild med denne, som koster 48 kr. I kan finde den her :)

Ace of Face specialiserer sig indenfor øjen make up og har altså styr på deres grej. Jeg er i hvert fald en ny fan af produkterne! Jeg synes også det ret fedt, at man på deres hjemmeside kan vælge ens vippeform, hvorefter det foreslås den bedste mascara til ens vipper. I kan tjekke deres andre produkter ud her, hvis det har interesse <3

Indlægget er sponsoreret, men er udelukkende udtryk for min oprigtige mening.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shoppinglist august