FALL HAS ARRIVED

SHOPPINGLIST OCTOBER

sfdghLeopard jacket: Zara    Skirt: & Other Stories      T-shirt: Céline     Pants: Gina Tricot     Fake fur jacket: Zara     Gloves: H&M

Normalt når jeg laver dette indlæg hver måned, plejer jeg at kigge på nettet og derefter shoppe det jeg har kigget på. Men denne gang kriblede det simpelthen i fingrene for at køre dankortet lidt igennem, så jeg har faktisk allerede næsten købt alle ovenstående ting. Dog ikke den fine leo jakke, da den lige nu er udsolgt. Men jeg våger over Zara’s  hjemmeside og håber den kommer hjem igen. Nederdelen håber jeg også de har i & Other Stories, når jeg kigger forbi derinde i næste uge.
Hvis nogle af jer følger med på bloggens facebook side, ved I jeg har søgt efter den originale Céline t-shirt. Men jeg kan kun finde kopier og tror faktisk, at der bare ikke findes en ‘ægte’. Så jeg købte den i stedet på ebay til ca. 80 kr. I kan finde den her :)

Jeg trækker forresten en vinder af giveawayen om et gavekort til skønhedsprodukter senere, så stay tuned og se, om du skulle være dig :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FALL HAS ARRIVED