The perfect dress

A happy surprise!

SDC13956SDC13954IMG_1437

I dag fandt jeg den mest glædelige uventede pakke i min postkasse: det eftertragtede badeforhæng fra Lisbeth Dahl, som jeg har blogget om en del gange! Lisbeth Dahl har nemlig været så søde at sende mig det efter at have set de billeder, jeg tog i deres butik af den nye skønne SS13 kollektion (I kan se billederne her). Og som en ægte Lisbeth Dahl fan, blev jeg ellevild! Så jeg har selvfølgelig allerede hængt det op, som I kan se. Og smukt er det altså. Nu kan omdekorering-af-badeværelse-projektet bare komme an!

 

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

2

 • Jeg ELSKER hende virkelig også!
  – Jeg vil eje alle hendes fine ting, når jeg skal bo i lejlighed om 2-3 år!
  De er så fine og kære at have stående.. jeg har en make up taske i lyserød.. !
  Jeg elsker den! ;-)

  Og hvor cool, at hun har sendt det til dig! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • imeldascloset

   Præcis!
   Hvor fint – jeg ønsker mig også en toilettaske derfra. De så fine! :) Ja det virkelig sødt af dem

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The perfect dress