Outfit with studded loafers

Shoe shopping lately #1

Skærmbillede 2013-04-25 kl. 17.10.12Skærmbillede 2013-04-25 kl. 17.06.21PicMonkey Collage1SDC14696PicMonkey Collage2Beige pumps: Nelly Biel      Sneakers: Donna Girl     Loafers: Nelly Spike

Som en ægte shoe-aholic, har jeg den seneste måneds tid fået erhvervet mig en del sko. Man kunne jo sige, at dette lå til grund for sæson skiftet, men egentlig var der ikke en anledning – man kan jo aldrig få for mange sko (;  Derfor besluttede jeg mig for at lave et lille indlæg om dette, delt op i to, da de simpelthen ikke kan være i ét. Nogle vil nok spørge ‘hvorfor så mange sko’ og det til kan jeg kun sige ‘tjae, hvorfor ikke’ haha. Jeg har en ret stor sko samling efterhånden og det startede allerede for mange år siden og har fortsat lige siden.

I denne omgang har jeg fået købt mig nogle lidt vilde sko, i forhold til, hvad jeg plejer. Jeg er som sagt blevet lidt modigere i mine tøj- og skovalg, og det reflekterer disse sko meget godt. Nelly skoene ser meget voldsomme ud, men de er faktisk virkelig fine på. Jeg blev meget overrasket og så er de rigtig behagelige, at have på sammenlignet med højden. Jeg skal have dem på i morgen, så I skal nok få lov, at se dem på :)

De hvide sneakers modtog jeg i dag og jeg synes, at de er rigtig fine. Plateau sneakers har jo været fremme i noget tid, men det faktisk først nu, jeg er hoppet med på vognen. Jeg kan rigtig godt lide dem her og kan lige se dem for mig sammensat med nogle fede Levi’s shorts eller ankelbukser. Hvad synes I om dem? :)

 

 

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit with studded loafers