Style icon: Olivia Palermo

Casual maxi

IMG_1966IMG_1968IMG_1972IMG_1983IMG_1986Maxi dress: H&M       Jacket: H&M      Purse: Gina Tricot    Shoes: B&CO       Sunnies: Dior

Lidt billeder af dagens outfit med en maxi kjole, jeg er blevet rigtig glad for. Den er så behagelig og luftig, at have på. Den er dog ret gennemsigtig, så man er nødt til at have noget på indenunder. I kan også se Dior solbrillerne på, jeg bloggede om for nogle dage siden. De er faktisk ikke helt så store, som de måske så ud på billederne :)

I dag er virkelig en afslapningsdag for mig, selvom jeg egentlig burde læse til eksamen (ups ups..). Jeg afleverede en eksamensopgave i fredags og har tre tilbage, hvoraf den ene udleveres i morgen. Glæder mig så meget til, at det er overstået! Derfor ser jeg bare Grey’s anatomy i dag, inden det går løs igen. Jeg eeelsker den serie! Tror næsten jeg kommer til at slå min egen rekord i, hvor mange sæsoner jeg kan nå at se på en dag. Jeg har nemlig absolut intet andet på programmet haha! I må have en god søndag <3

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

6

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Style icon: Olivia Palermo