MERRY CHRISTMAS!

CHRISTMAS EVE OUTFIT

IMG_2511 copyIMG_2717PicMonkey CollageDress: H&M      Clutch: Vintage      Bracelet: Vintage      Heels: Bull Boxer

Hej sweeties. Havde I en god juleaften? Jeg havde i hvert fald en perfekt dag i selskab med min skønne familie, som gav mig de fineste gaver.  Som sagt lovede jeg, at dele dagens outfit med jer. Det viste sig dog, at være lidt af en udfordring, da det virkede til at være orkan lignende vejr udenfor, og derfor var det virkelig svært at få taget nogle nogenlunde pæne billeder, hvor der hverken er hår i hovedet eller løftet kjole. Ca. 290 billeder krævede det for at få nogle få i kassen haha! Men hvad gør man ikke for bloggen ;)
Anyway, jeg havde min nye pinke kjole på fra H&M, som jeg virkelig synes er noget for sig. Da jeg så den i butikken var det første jeg tænkte “åh nej” fordi jeg vidste, at jeg bare var nødt til at købe den. Men den er jo intet mindre end en sand keeper, hvis man spørger mig, da det ikke er en kjole, man falder over hver dag. Nu har jeg hele to pinke ting i min garderobe, så nu kan jeg vist godt holde lidt pause på den front og stoppe mit ‘barbie-crush’ ;)

6

 • Den er så fin den kjole!! Åh. Tror også jeg har barbie-crush hahaha. God jul. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • imeldascloset

   Mange tak søde Amarilla <3 Også gul jul til dig :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den kjole bare sindssyg flot til dig, wauw! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den genial den kjole! Og hold op du ser godt ud i den :-D Må indrømme min første tanke var ofså noget Barbie agtigt, hehe <3

  Knus Mia
  http://www.blogaboutmia.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • imeldascloset

   Årh tusinde tak søde Mia! :) Ja der er lidt barbie over det hehe, men det er altså også svært at komme udenom, når man har meget lyst hår og tager lyserød på :b

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MERRY CHRISTMAS!