WHIITE AW14

BENEDIKTE UTZON AW14

IMG_4794IMG_4881IMG_4798IMG_4777IMG_4802IMG_4847IMG_4857IMG_4852IMG_4884IMG_4887IMG_4900En af dagens shows var som sagt Benedikte Utzon, som klart er en af de bedste shows, jeg har set indtil videre. Hun er kendt for sit meget feminine design og brug af sælskind, og på den front blev man i hvert fald ikke skuffet. Kollektionen var nemlig fyldt med feminine og lettere romantiske items, som f.eks. kjolen på det sidste billede. Derudover synes jeg læder underbukserne gav et fedt spil til de sammensatte items og generelt runwayen, der i forlængelse af AW kollektionerne nemt kan blive tung. Altså en rigtig stærk kollektion med mange fine iøjefaldende items efter min mening :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHIITE AW14