NEW YEARS OUTFIT

DECEMBER FAVORITTER

IMG_3945God eftermiddag ladies. Så det tid til december favoritterne, selvom jeg er lidt sent ude med dem. Men der har været så meget mellem jul og nytår, bl.a. fordi jeg selv skulle holde nytår :) anyways, månedens favoritter:

LÓréal Paris nail polish  nr. 843: Jeg fandt denne smukke neglelak på tilbud i Matas og så kunne jeg altså ikke lade være. Hvilket jeg virkelig er glad for, da jeg er blevet rigtig glad for den. Neglelakken har en lys guld farve med pigmenteret glimmer, som virkelig giver en flot effekt. Det giver en lidt grov overflade, men det kan dog hurtig fikses med en top coat. Jeg brugte den til nytår, da den passede så godt i farven! Dog vil jeg sige, at den ikke holder mega godt, grundet den grove overflade, der kan gøre, at den falder af i flager.

GOSH lipstick nr. 134 Darling, Velvet Touch: Jeg har længe ønsket mig en nude læbestift, men har haft svært ved at finde en, jeg virkelig kunne lide, da jeg i forvejen er meget lys og derfor skulle have en læbestift, der ikke gjorde mig aalt for bleg. Og så var det jo helt perfekt, at jeg fik denne i julegave, som lige præcis passer mig i farven! Læbestiften er nude/lys rosa, som har en smule shine i sig, så det ikke ligner, man har puttet foundation på læberne. Kan klart anbefales! (I kan forresten se den på her)

Lily Lolo Mineral Foundation, Warm Peach: Hvis I kan huske det, anmeldte jeg denne sidste måned (se her). Og jeg er faktisk blevet så glad for den, at jeg synes den skulle med på listen. Som sagt er jeg for rød i huden til, at jeg udelukkende kan bruge mineral pudderen som foundation, så jeg bruger den mere som en mat pudder ovenpå min flydende foundation. Den lægger sig virkelig pænt og giver et flot naturligt look, som holder. I går regnede det hele dagen mens jeg havde en masse ærinder, og jeg cyklede derfor i regnvejr i noget tid. Jeg havde kun taget pudderen på inden og var forberedt på, at ligne en drukken mus efter min lange våde cykeltur. Men utroligt nok, så havde den altså holdt!

Lancôme Teint Miracle no. 1: Jeg har eksperimenteret en del med forskellige foundations fra forskellige mærker, men ender altid tilbage til Lancôme. Jeg synes simpelthen bare, at de laver de bedste. Jeg løb tør sidste måned og valgte derfor, at købe Teint Miracle igen. Den har en middel/let dækkeevne, hvilket lige er mig, da jeg bedst kan lide make up, der næsten ser ud som om, at man ikke har det på. Og denne her gør det altså perfekt, men dækker samtidig rødmen. Hvis du står og mangler en ny foundation, kan jeg klart anbefale at få en prøve på denne :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW YEARS OUTFIT