OVER KNEE BOOTS

H&M CONSCIOUS COLLECTION

PicMonkey Collage1PicMonkey Collage5PicMonkey Collage3PicMonkey Collage2PicMonkey Collage6PicMonkey CollagePicMonkey Collage7PicMonkey Collage4PicMonkey Collage8Pictures from fashionista.com

OH MY! Har I set den nye H&M Conscious Collection? Jeg er ret så begejstret, for der er såå mange fine items imellem! Bl.a. den gude smukke hvide balkjole, som jeg absolut har ingen ide om, hvornår jeg skulle have på. Men hvis pengepungen var til det, ville jeg nok alligevel hapse den til en once-in-a-lifetime-occasion-to-wear. Derudover er jeg helt vild med blonde blusen med bare skuldre. Den ville være perfekt til Levi’s shorts og brune stænger! Kollektionen udkommer i udvalgte butikker og online d. 10 april 2014 :)

OH MY! Have you seen the new H&M Conscious Collection? I’m so thrilled because there are soo many great pieces. Among others, the gorgeous white gown for which I will never have an occasion to wear haha. But if the money was there I might go for it anyway for a once-in-a-lifetime-occasion-to-wear. Beyond that, I am in love with the bare shoulder lace blouse that I think will look perfect with summer tan og Levi’s shorts!
The collection will in Denmark be launched in selected stores and online 10th april 2014 :)

2

  • mona

    kan os godt se den der blonde bluse, må vi lige prøve i h og m !!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OVER KNEE BOOTS