SCUBA SCHOOL GIRL

Over knee boots styling tips

PicMonkey Collage5 copyPicMonkey Collage58a399339a43d1684ae244459b7fe61e3PicMonkey Collage4PicMonkey Collage1Celebrities-Wearing-Over-Knee-Boots-Picturesboots-1PicMonkey Collage2PicMonkey Collage3Som lovet lidt inspiration til, hvordan man styler de dersens over knee boots. Jeg har jo som sagt købt et par, så jeg havde brug for noget inspiration til, hvordan man sætter et outfit sammen med dem uden, at det bliver for teen-agtigt. Jeg synes det ser ret fedt ud, hvis man sætter dem sammen med bare ben og en a-formet skjorte, kjole eller bluse, for at give looket volumen. Nøglen til et fedt look med støvlerne (ifølge mig) er egentlig bare, at vælge ét item eller en overdel, der har meget volumen eller er oversize, da de stramme støvler giver en god kontrast til dette. F.eks. en stor strik, en oversize kjole eller skjorte, en nederdel sammensat med en løs strik eller stor løs t-shirt. Hvis man kun tager tætsiddende items på til, kan man hurtigt komme til at se lidt ‘afpillet’ ud, da støvlerne fremhæver ens ben. F.eks. billedet med den hvide kjole, hatten og de lange støvler synes jeg er perfekt! Derudover giver støvlerne god anledning til layer-on-layer styling, da det også giver en illusion af volumen :)

As promised, some inspiration photos of how to style those over knee boots. I already bought a pair so I needed some inspiration on how to actually style them without looking too ‘teen-ish’. I think the boots go great with bare legs and an a-cut shirt, dress or blouse to bring the look some volume. Fx a big sweater, an oversize dress or shirt, a skirt with a loose knit or a casual large t-shirt. According to me, the key to a great outfit with over knee boots is really just to choose one item that has volume or is oversize, as the slim fit boots gives a great contrast to the silhouette. Fx I love the picture with the white dress, the hat and the over knee boots! Above that, I also think it’s a great opportunity to combine the boots with a layer-on-layer styling because it also gives an illusion of volume :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SCUBA SCHOOL GIRL