EBAY FINDINGS

WELCOME TO MY SHOE HEAVEN

IMG_1074IMG_1071IMG_1063Hej piger :) Jeg lovede jer engang, at vise jer mit såkaldte ‘sko rum’, så nu fik jeg endelig gjort det. Forleden fik jeg nemlig sat ekstra hylder op på den anden side af vægen og tog lidt billeder bagefter. Okay, jeg ved godt, at jeg virkelig har mange sko. Når jeg kigger på billedet ser det faktisk lidt sindssygt ud haha. Men jeg har arbejdet i en skoforretning i 8 år, så skaden ligger også lidt deri. Derudover har jeg altid haft noget med sko. Nogle har det for tasker, andre smykker, men jeg har altid bare elsket sko. Jeg kan huske, at jeg gik i mit første par høje sko i ottende klasse (dog meget lave) og har aldrig rigtig stoppet siden. Hvis nogle har undret sig, er bloggen også opkaldt efter denne passion, da en kvinde ved navn Imelda efter sigende skulle have haft mere end 3000 par sko! Så er min samling ikke så slem ;)

//Hi girls. I once promised you that I would show you my so-called ‘shoe room’ and I finally did. My dad were putting up some extra shelves the other day, since the bookcases were filled up haha. Okay, I know I have a lot of shoes. Looking at the pictures it seems a bit.. crazy haha. But I’ve been working in a shoe shop fo 8 years so I guess the damage is also to place there ;) And if any of you have wondered about the name of my blog, it’s named after this passion: A woman called Imelda supposedly had 3000 pairs of shoes! Then I guess my collection isn’t that bad ;)

8

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY FINDINGS