PEPLUM LACE DRESS

WHICH ONE?

2Søde læsere, jeg er igen i et dilemma, hvor jeg godt kunne bruge jeres råd, da jeg kan være så utrættelig ubeslutsom. Hvilken en skal jeg vælge?? De er begge hvide som jeg gerne ville have og har den form, som jeg har kigget efter. Og så koster de begge under 230 kr. ;) Jeg er alligevel hoppet på hele Birkenstock-trenden, men jeg gider ikke rigtig betale 700 kr. for dem. Så jeg synes disse er et godt alternativ. Overvejer næsten at købe begge og sende det ene par retur, da det altid er svært at købe sko online, synes jeg :) I kan finde nr. 1 her og nr. 2 her

//Dearest readers, I’m again in a dilemma where I could use your advice. Which one should I pick?? I’ve finally embraced the Birkenstock-trend but I think they are too expensive. So I think these are a good alternativ as they cost less than 230 DKK. I’m almost considering to buy both and return one of them, as it’s always hard to buy shoes online I think  :)You can find nr. 1 here og nr. 2 here

7

 • Jeg synes at de sandaler på billede 1 er rigtig fine! :)

  kig gerne forbi!
  Knus kittchristinaolsen.bloggersdeligt.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • imeldascloset

   Ja de er begge SÅ fine :) jeg kigger da gerne forbi :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså, efter min mening er de første pænest, da jeg godt kan lide spænderne. Det er en fin detalje!

  Tag gerne et smut forbi min blog og smid også gerne en kommentar!

  – Villa Villekulla, mitvillavillekulla.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  Hey :D nr. 1 er flottest! Nr. 2 minder en smule om badesandaler, selvom de begge er fine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • imeldascloset

   Ja det rigtig nok, men kan jeg egentlig godt lide :b selvom jeg ikke er sikker på det min stil hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes de begge er fine og seje! Men kan nu best lide dem til højre, da de er lige mig!

  Kig gerne forbi min blog, hvis det lyster dig. Knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa p

  Det første par – hvor remmene ikke krydser hinanden…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PEPLUM LACE DRESS