SHOPPINGLIST AUGUST

WHITE SKORTS

IMG_4418IMG_4409IMG_4381IMG_4440IMG_4378IMG_4431Blouse: Ebay     Skorts: Moss Copenhagen      Heels: Friss & Company    Watch: Daniel Wellington

Endelig lykkedes det mig, at få fat i det perfekte par skorts! Jeg har kigget efter nogen siden Zara lancerede dem, og har efterfølgende bestilt dem over nettet flere gange faktisk. Men de har ikke siddet ordentligt, så derfor måtte de retur. Men så fandt jeg dem her i Moss, som sad perfekt. Og jeg er så glad for dem! De er så fine, klassiske og let at style.

//I’ve finally found the perfect pair of skorts! I’ve been looking for them since Zara launched them, and I have actually bought some online twice. But none really fitted me, so I had to return them. So when I found these from Moss, which fit me perfect, I of course had to buy them. And I’m so happy I did! They are so cute, classic and easy to style.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOPPINGLIST AUGUST