I'M BACK

TUSCANY

Som sagt lovede jeg, at vise jer billeder fra mine rejser. Så selvom jeg er lidt sent på den, får I lige nogle billeder fra min tur til Toscana. Hvis der er nogle der ikke ved det, så er Toscana et fantastisk område i Italien, som er meget charmerende og det man (ifølge mig i hvert fald) vil kalde autentisk italiensk. I Norditalien, og derfor også Milano, er Italien nemlig lidt anderledes, hvorfor jeg synes det var spændende at se lidt mere midt/sydpå. Jeg besøgte byerne Firenze, Pisa, Siena og San Gimignano‎. På turen smagte jeg bl.a. den bedste bruschetta (brød med tomatfyld ovenpå) og gelato jeg nogensinde har fået! Begge steder var i San Gimignano, som er kendt for at have den bedste bruschetta og at huse gelato-stedet ‘Gelateria Dondoli’, der er kåret som det bedste gelato i verden. Og det er altså ingen underdrivelse. Årh, det minder mig helt om, hvor meget jeg savner det! Generelt er maden rigtig god i Toscana området og byerne er meget charmerende med den gamle arkitektur og de mange vinmarker, der omringer byerne. Kan helt klart anbefales at besøge. Jeg skal i hvert fald helt sikkert dertil igen :)

//I promised to show you pictures from my trips, so even though it’s late, here are some pictures from my trip to Tuscany :) If someone didn’t know, Tuscany is an amazing area in Italy that’s very charming and (according to me) what you would call authentic Italian. In Northern Italy, which also includes Milan, is a bit different. So for me it was very interesting to see more of the middle part. I visited Florence, Pisa, Siena og San Gimignano. In Sam Gimignano, I had the best bruschetta (bread with tomatoes on top) and gelato I’ve ever tasted, as the city is known for having the best bruschetta’s and the world’s best gelato place called ‘Gelateria Dondoli’. Believe me, it really is the best gelato I’ve had! Aww that reminds me of how much I miss it haha! In general, the food in Tuscany is really good and the cities are very charming with old architecture and the many vineyards. Definitely worth a visit. I’m going back sometime for sure :)

IMG_7060IMG_7097IMG_7084IMG_7040IMG_7074IMG_7043IMG_7116IMG_7072IMG_7029IMG_6974IMG_6984IMG_6932IMG_7024IMG_6901IMG_7013IMG_6983IMG_6989

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'M BACK