BEIGE TROUSERS

JUST BOUGHT

just bought1: Club L      2: Club L      3: Rare London       4: NLY One

Hej piger :) Jeg ved godt jeg har været lidt sløv på bloggen her de sidste par dage. Jeg har nemlig ikke helt været på toppen, så i stedet har jeg brugt lidt tid på online shopping haha. Hvis jeg keder mig er det som regel altid det, jeg ender med at bruge tid på (det vel nok et tilfælde det tit sker, mens jeg har forelæsning haha). Men jeg endte med disse 4 items, der afspejler mit forårshumør; kjoler og pastelfarver, bring it on! Jeg skal til 75-års i weekenden og synes kjolen fra Rare London ville være perfekt til lejligheden :)

//Hi girls :) Sorry for my absence the past days but I haven’t been feeling that great. So I did some online shopping instead haha. I always end up online shopping when I’m bored (I’m sure it’s a coincidence it happens a lot at lectures). But I ended up with these pretty spring items that I can’t wait to wear!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEIGE TROUSERS