Fall jackets

Latest looks

scdfbnbHej sweeties. Et lidt (meget) sent fredags indlæg efter en hvad der synes som en meeget lang uge fyldt med intet andet end arbejde. Jeg har derfor ikke haft tid til så meget andet og derfor ingen outfit billeder fra denne uge. Så jeg tænkte jeg i stedet ville vise jer nogle af mine seneste outfits :) Om ikke andet så bare for at drømme sig tilbage til sommer, sol, og for mit vedkommende, skønne Frankrig, hvor mange af billederne er fra. Jeg savner det simpelthen så meget – stilheden, roen, omgivelserne, ingen stress. Og jeg er ikke engang begyndt i skole endnu – det tegner da for en god skolelyst!
Nå, nu vil jeg prøve at få det meste ud af de næste to timer med afslapning inden jeg skal i seng, for at tage på arbejde igen i morgen og søndag… Hav en fantastisk weekend skønne læsere <3

Hvis du ikke allerede har gjort det, så husk at deltage i min giveaway, hvor du kan vinde luksushårprodukter fra Moroccanoil og Goldwell. Du kan deltage her <3

 

4

 • Mathilde

  Hvor er din stribede bluse på 2. sidste billede fra? Og er den langærmet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • imeldascloset

   Den er fra Sparkz :) ja den er langærmet. Har bare rullet den op :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du får lige endnu en kommentar her :D Men er jo helt vild med din stil – du har helt sikkert fået en ny følger! :-)

  http://www.amaliefernande.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • imeldascloset

   Tusinde tak for dine søde kommentarer Amalie – det sætter jeg virkelig pris på. Og er så glad for du vil læse med :D Jeg kigger også lige forbi din blog <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fall jackets