OSCAR GOWNS 2014

FEBRUAR FAVORITTER

IMG_6607

Hej beauties. Det er igen tid til at kigge tilbage på sidste måneds beuaty favoritter, som denne gang afspejler forår. Der er knald på farverne og masser af shine!

Covet parfume, Sarah Jessica Parker: Denne parfume er i den lidt billigere klasse og er derfor god at supplere med til ens dyrere parfumer. Jeg bruger den tit om foråret, da den har en meget blomstret, piget duft, som jeg synes er helt fantastisk. Jeg ved ikke hvorfor, men den minder mig altid om forår!

High tech lighter, Make Up Store: Jeg er stor fan af highlight og bruger for tiden denne under brynene, på næseryggen og kindbenene. Det er slet ikke så markant, som det lyder, da det egentlig bare giver lidt shine. Men jeg synes, det ser så fint ud, da det fremhæver ens vinkler. Og så ser det altid mega godt ud på billeder med highlighter ;)

OST nailpolish no. 14: Jeg købte denne i Rom på et marked, så det nok ikke en, man kan få herhjemme. Jeg ved dog, at Max Factor har en lignende i farven ‘Marshmellow’, hvis det skulle have interesse. Jeg er i hvert fald helt vild den. Jeg synes, den er perfekt til årstiden og så fin sammensat med andre pastelfarver.

The Colossal volum’ express, Maybelline: Jeg skifter for tiden mascara hver gang, den gamle er brugt op. Denne gang har jeg kastet mig over en Maybelline, som jeg synes er ret god til prisen. Jeg bruger den ovenpå en serum, som tilsammen giver lange flotte vipper, der ikke klumper. Derudover synes jeg den er ret god til de nederste vipper, fordi den ikke klumper.

Det var så favoritterne for denne gang. Håber I har nydt dagen :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OSCAR GOWNS 2014