HOW TO STYLE: OVERALLS

PERFECT NUDE NAILS

IMG_2287 Endelig, jeg har fundet den perfekte nude-neglelak! Og det er jeg ret entusiastisk over, for jeg har efterhånden prøvet en del, som alligevel ikke helt passede i nuancen. Jeg synes denne fra CND Vinylux i farven ‘powder my nose #36’ passer perfekt til min lyse hud, da den hverken er for lys eller mørk i farven. Dog skal den lægges på i tre lag for at dække helt. Alligevel er jeg sikker på, at jeg kommer til at bruge den både til efteråret og hen over sommeren. Den er i hvert fald klart et forsøg værd, hvis man (ligesom mig) elsker nude negle ;)

//Finally, I’ve found the perfect nude nail polish! Okay, I’m pretty enthusiastic about that because I’ve tried so many that wasn’t quite the right color for me. So, I think this nail polish from CND Vinylux in the color ‘powder my nose #36’ is perfect, as it has a good tone for my bright skin color. I’m sure I’m gonna wear it all fall and probably also during the summer! It’s definitely worth trying if you (like me) love nude nails ;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOW TO STYLE: OVERALLS