NEW TIMES

YVES ROCHER

Hej ladies. Jeg læste for noget tid siden om beauty mærket Yves RocherPassionsforfashions og lige siden har det fanget min interesse. Så derfor blev jeg så glad, da jeg fik disse ind af døren. Jeg gik flittigt i gang med at teste dem og nedenfor kan I se min mening om de fine produkter.

IMG_0137eShower gel’en er, som I kan se, med shimmer, men det er ikke noget, man kan se, da det vaskes af. Begge produkter dufter af vanilje, hvilket jeg virkelig godt kan lide. Man skal dog kunne lide duften, da den faktisk holder det meste dagen.
Jeg er som sagt ret vild med den, så den er blevet fast inventar på badehylden :)
Body lotionen har en tynd fin konsistens, der hurtigt trænger ind i huden. Her kan man dog se shimmer effekten, der lægger sig naturlig på huden. Det kombineret med den tyndere konsistens, gør den perfekt til f.eks. sommer, når man er lidt brunere og ikke har så tør hud, som man har om vinteren. Dog kan man også sagtens bruge den nu, hvis man er til de mindre fedtede cremer.

IMG_0164eHårolien her, er jeg blevet helt vild med. Den virker reparerende til tørt hår og giver de blødeste lokker. Den skal puttes i tørt hår, sidde i 10 min og derefter vaskes væk med shampoo. Jeg har lidt en ide om, at det trænger bedre ind, når sådan noget puttes i tørt hår frem for vådt. Men uanset hvad, så virker den efter hensigten, da jeg virkelig kunne mærke effekten. Jeg kan klart anbefale den, hvis man har tørt eller skadet hår. Eller hvis man bare gerne vil pleje sit hår lidt ekstra, nu da det kolde vejr tørrer det ud.
Parfumen har en sødlig blomsterduft, der får mig til at tænke på blomsterenge. Hvis man er til pigede og feminine dufte, vil den passe perfekt i parfume samlingen.

IMG_0201Mascaraen er også blevet en favorit, da den slet ikke klumper. Den giver lange adskilte vipper, som faktisk holder hele dagen. Nogle mascaraer falder nemlig ‘sammen’ i løbet af dagen, så vipperne ikke holder den buede form. Men mine holder i hvert fald med denne :)

IMG_0181eNeglakkerne passer perfekt til efterårs farver og jeg er især glad for den bordeaux farvede. Læbe pomaden er også rigtig god til årstiden, hvor man evig og altid får tørre læber. Den dufter af en blanding af vanilje og nødder.
I kan finde alle Yves Rocher’s produkter på deres hjemmeside her <3

Hvad synes I forresten om billederne? Kan man se de er taget med et andet kamera end jeg plejer? Jeg vil rigtig gerne høre, hvad I synes, eller om det bare er mig, der synes det gør en vildt stor forskel :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW TIMES